Wednesday, December 12, 2007

Tarani de la Dinamo: Nicolae Badea depaseste coloana pe contrasens, Cornel Dinu fumeaza in farmacie



Pe 21 Noiembrie, pe Fabrica de Glucoza, pe sensul dinspre Petricani spre Barbu Vacarescu, unde de obicei este coada de 1km pe tot parcursul zilei, in jurul orei 16, Nicolae Badea de la Dinamo, intr-un S Classe cu nr-ul B-37-FCD, depasea pe constrasens intervale bune din coloana de masini.

Din pacate nu am reusit sa pun o frana suficient de brusca pentru a-i stalci botul. In schimb i-am facut aceasta poza. 30 de secunde mai tarziu, taranul de Badea a depasit iar restul coloanei, blocand intersectia cu Barbu Vacarescu.

Cum orice fapta are si rasplata, 3 zile mai tarziu, Dinamo a luat bataie de la Steaua.

A doua zi dupa meci, Cornel Dinu, aflat in dreapta lui Badea in poza anterioara, vorbind la telefon si fumand, a intrat in farmacia Sensiblu de le Beller sa-si ia probabil Viagra. Nu conteaza ce voia sa-si sustina taranul, insa conteaza faptul ca a intrat in farmacie cu o tigara imputita in gura, tragand din ea.

Cine cunoaste ziua de nastere a taranului Dinu, este rugat sa o posteze aici pentru a-i face un cadou, de ziua lui, mai ales daca tot ii place sa tina astfel de chestii in gura.

No comments: